Dreamica Fórumos Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Üdvözöllek Vendég!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Megfáradt vándor kocsma

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Hughes Ravenco

Hughes Ravenco


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2011. May. 26.
Tartózkodási hely : Éppen utánad nyomozok.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2011 9:02 am

A Megfáradt vándor kocsma nagyon egyszerű kis klub, egy 15 emeletes lakóház aljában, egy félpincében. Hosszú bárpult a bejárattal szemben, és sok asztal. Dohány füstös légkör, és jazz zene jellemzi a helyet. Néha zenészek biztosítják a megfelelő zenét.

A mai nap hosszú volt, és fárasztó Hughes számára. Egész napját telefonálással, és hivatalos ügyek intézésével töltötte, amikből már nagyon elege volt. Neki nyomoznia kéne egy gyilkossági ügyben, ehelyett a lezárt ügyek dolgaival rohangált. Bosszankodva ült be kocsijába, hogy haza vegye az irányt, ezen a zuhogó esős estén. De mikor beült a járműbe, sokáig csak ült, és fejét a kormányon támasztotta, majd gondolt egyet, és nagy gázfröccsel megindult a Barrack felé vezető úton. Még nincs hangulata aludni sem, pedig holnap még rengeteg dolga lesz. Egy kis parkolóban állítja le a járművet, és kalapját mélyen a szemébe tolva kiszáll. Az eső hangosan pereg kemény fejfedőjén. A balon kabát gallérját felhajtva indul el szájában egy cigivel, kedvenc kocsmája felé. Néhány ember gyanúsan méregeti a rejtélyes férfit, ahogy elhalad mellettük. Az arcát nem látni rendesen a kalap árnyéka miatt de Hughes pont ezt is szeretné. Az eső kopogása, és illata lassan elmossa aznapi fáradalmait. Már messziről meghallja a Megfáradt vándorból kiszűrődő zenét. Lassan benyit az ajtón, mely eg halkat csilingel, és mindenki felé néz. Már megszokott jelenség itt, így nem is sokáig maradnak rajta a szempárok. A bárpulthoz lép, ahol már várja a csapos nő.
-Mit adhatok?-Kérdezi a megszokott idegentől.
-Egy dupla whiskyt jéggel és cseresznyével. Még kérnék egy almát is, szép pirosat.-Alighogy kimondta, már meg is kapta amit kért, még az almát is. A kocsmáros már kívülről tudta, hogy mit fog rendelni bár első alkalommal majdnem kidobták. A szokásos helyére ült le, ahova senki nem szokott leülni, mert ő mindig onnan hallgatja a zenét. A fotel gyanúsan besüllyed alatta, de ez már nem tűnik fel senkinek. Annak ellenére, hogy már sok éve idejár, mindig megnézik és gyanúsan méregetik, de a kilétére még senki nem jött rá. A sarokból a zenészek felé fordulva élvezi a zenét, az almával játszadozva a kezében, és iszogatva. Az árnyékos helyről, szinte csak a kezei és a parázsló cigi látszott ki.
Vissza az elejére Go down
A Káosz

A Káosz


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. May. 27.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2011 10:56 am

Hughes Ravenco

Ahogy belépsz, és pár szempár rád szegeződik, meg sem lepődsz inkább továbbhaladsz és a pultos kérdés nélkül is tudja mit akarsz és adja is. Odaérsz a kedvenc foteledhez, és nyekeregve nyög fel a súlyod alatt, látszik hogy nem a te súlycsoportodra tervezték. A zene lágy, kellemesen bódító légkör vesz körül, nincsen semmi szokatlan az égvilágon. 10 percet tölthetsz így el, élvezve az estét, mikor egy nő libben feléd. Hosszú vörös hajú, dús keblű igazi szépség, nem kétséges milyen céllal. Letelepedik az öledbe.
- Szia - búgja, kissé előrehajolva, hogy tökéletesen ráláss a kebleire a mély dekoltázsban. Nem szívbajos nő, és szakmájában profinak számít.
- Nincs kedved egy kicsit jól érezni magadat? Vagy akár engem is? Van az emeleten egy szobácska... - duruzsolja, és hívogatóan megnyalja az ajkait, tény ami tény, vonzó jelenség a hölgy. Kezei már az arcodat, nyakadat simogatják.
Vissza az elejére Go down
Hughes Ravenco

Hughes Ravenco


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2011. May. 26.
Tartózkodási hely : Éppen utánad nyomozok.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeVas. Jún. 05, 2011 10:20 am

Ahogyan ült a sarokban, szokásos módon mindenki figyelte a szeme sarkából, de nem foglalkoztak vele már annyit az emberek. Jóízűen iszogatta italát, és közben élvezettel cigizett a jó zene társaságában, mikor egy nemkívánatos nőszemély tévedt felé és kéretlenül ledobta magát az ölébe.
~Miért kell ezt minden héten egyszer eljátszania? Valamiféle megszerezni kívánt trófea vagyok? Komolyan mondom az embereket nem értem.~ Sóhajtott fel hangosan Hughes, majd a nőre sem nézve mondta neki hideg lekezelő hangon.
-Figyelj kislány, ha mindennap eljátszanád ezt, akkor sem mennék fel veled abba a szobába.-Halk monoton hangja hátborzongatóan hatott, még a zene hangerején keresztül is, habár nem emelte fel egyszer sem. Mondandóját befejezve, bele harapott az almájába, jelezvén, hogy egyáltalán nem érdekli a lány, és szívesebben ücsörög itt a sötétben. Végig ügyelt, hogy arcát egy másodpercre se láthassa tisztán senki.
Vissza az elejére Go down
A Káosz

A Káosz


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. May. 27.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 12:17 am

Hughes Ravenco

A nő csalódott arcot vág a nyílt elutasításra, és az öledből fel nem kelve, durcásan fonja össze a karjait. Mint egy durcás kislány néz rád.
- Miért vagy ilyen merev szivi? Hát ennyire ellenedre való a női nem? - fel sem veszi a hátborzongató hangot, ilyet ő is tud produkálni. Megnyalja az alsó ajkát, ezúttal csupán azért mert kiszáradt.
- Mégis mi a fene vagy te, hogy ennyire nem érdekel semmi? - érdeklődik, és nem zavartatja magát, számára ez egy természetes módja a beszélgetésnek, Ravenco meg kibír ennyi kis plusz terhet. Nem egy kövér alkat tehát nincs is nagy súlya.
- Vagy talán azért nem akarsz velem játszani, mert egy asszony vár otthon? Nyugalom, tőlem ne tudná meg hogyha rosszalkodsz egy kicsit - mosolyodik el, és nem adja fel, hogy megszerezzen magának. Az itteni lányok között, mindig megy a versengés, hogy ki tud lecsapni egy olyan pasira, akire még senkinek nem sikerült.
Vissza az elejére Go down
Hughes Ravenco

Hughes Ravenco


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2011. May. 26.
Tartózkodási hely : Éppen utánad nyomozok.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 8:43 am

A durcás megnyilvánulás hatására, csak egy gúnyos félmosoly kerül az arcára, majd gyorsan el is tűnik. Talán még senki nem látta a faján kívül őszintén mosolyogni, és már maga sem emlékszik rá, milyen is az. A kérdései után, csak pár percig nézte mereven, persze a lány semmit nem láthatott a szeméből, majd végül megszólalt.
-Nem vár engem otthon senki sem, és ez így van jól.-A végét kicsit nyomatékosította, majd egész egyszerűen felemelte a lányt félkézzel, és letette az egyik bár székre.
-Keress magadnak egy társasági embert kislány.-Súgta a fülébe, és vissza sétált a helyére, ahol leülve kicsit felnyögött alatta a fotel. Vissza bújva a jól megszokott árnyékba, hallgatta tovább a zenét, és itala mellett lassan elfogyasztotta az almáját is.
Vissza az elejére Go down
A Káosz

A Káosz


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. May. 27.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 8:00 am

Hughes Ravenco

Megnyugszik, hogy nincsenek férji kötelezettségeid, és éles szemeivel felfigyel a gúnyosnak szánt mosolyodra. Amíg nézed a nőt, ő addig még kicsit teszi magát, illetve a szépet, hogy talán mégis beadod a derekadat. De nem. Karját a nyakad köré fonva hagyja hogy felemelt, és amikor leparkolod a bár széken, búcsúzóul még állon csókol. Persze ezt szájon csókolásnak tervezte, csak a mozgás közben kicsit nehezére esett eltalálni az ajkaidat.
- De nekem te kellessz, nem egy társasági ember... - biggyed le a szája, és aztán már nem mászik rád ismét csupán a tisztes távolságokból figyel, és vágyakozik utánad. A kocsma elcsendesedik, illetve felveszi a napi szokott mentét, füstös hangulat, csendes beszélgetések, nagy koccintások... mígnem egy óra elteltével, mialatt már a fél italod elfogyott, szóváltásra lehetsz figyelmes. A tőled nem messze lévő asztalkánál, egy nő, és két férfi foglalnak helyet, a férfiak kezdenek emelet hangon beszélni, a nőt mintha nem érdekelné. Egyenlőre nem hallod miről folyik a szó.
Vissza az elejére Go down
Hughes Ravenco

Hughes Ravenco


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2011. May. 26.
Tartózkodási hely : Éppen utánad nyomozok.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 12:41 am

Ravencot nem nagyon foglalkoztatja, hogy még utolsó próbálkozásnak kicsit teszi magát nő. Mikor állon csókolja, csak egy félmosoly húzódik a szájára, mert tudja, hogy a száját célozta, csak mellé ment, aminek örül is. Már szinte sajnálja a nőt, de hát rossz emberrel kezdett ki.
-Sajnálom aranyom, de ez most nem jött össze.- Mondta még neki búcsúzóul, majd helyet foglalt a megszokott árnyékos sarok asztalánál. Már lassan menni készült, amikor felfigyelt egy hangosodó szóváltásra. Mivel most nyomozó felfigyel az ilyen dolgokra, így feléjük fordul és úgy kortyolgatja tovább a maradék borostyán színű italt, egy szivar társaságában.
~Vajon miről lehet szó. Nem hallok belőle semmit, de itt baj lesz az biztos.~ Gondolja magában.
Vissza az elejére Go down
A Káosz

A Káosz


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. May. 27.

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitimeKedd Jún. 28, 2011 3:23 am

Hughes Ravenco

A félmosolyodat meglátva a nő kissé felbuzdulna, de aztán inkább hagyja, csupán egy csábos mozdulattal adja tudtodra, hogy bizony lesz még hozzá szerencséd, nem fogja egy elutasítás miatt feladni. Ahogy visszaülsz, felfigyelsz a kis vitatkozókra, ahol a nő meg sem moccan, mintha nem érdekelné a dolog. Foglalkoztat, hogy vajon miről lehet szó, így hegyezni kezded a füleid, és a nagy erőlködésnek eredménye is van.
- ...felejtse el...pénzért....soha....a Herceg.... - hallod ki, de egyenlőre még nem bírod összerakni miről lehet szó, kevés az információd ehhez. Talán ha nem lennél olyan távol, több mindent hallanál.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Megfáradt vándor kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megfáradt vándor kocsma   Megfáradt vándor kocsma I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Megfáradt vándor kocsma
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Mérgezett Patkány kocsma

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dreamica Fórumos Szerepjáték :: Dreamica városa (IC) :: Polgári negyed-
Ugrás: