Dreamica Fórumos Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Üdvözöllek Vendég!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 A Mérgezett Patkány kocsma

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
A Kaszás

A Kaszás


Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. May. 25.

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeSzer. Május 25, 2011 7:34 pm

A Mérgezett Patkány nem az a hely, ahová az ember fegyverek nélkül szívesen betenné a lábát. A földszintes, fémhulladékokból összerakott épületbe belépve az utazó orrát vér, alkohol és hányadék szaga üti meg. Szinte mindig tele van, bár a vendégek fele nem is igazán fogyaszt: Csak a korsók alján összegyűlt sört öntögeti össze, hogy legyen mivel torkát öblítheti. A kocsmáros rossz arcú, majd két méter magas, csupa izom óriás. Feje kopasz, álláról hosszú, őszes szakáll lóg. Pultja alatt egy dupla csövű vadászpuskát és egy tízkilós kalapácsot tart, ezekkel rak rendet, ha balhé törne ki. Csempészek, gyilkosok, rablók tanyája ez...
Vissza az elejére Go down
Allen Crocell

Allen Crocell


Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. May. 24.
Age : 29

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 2:19 am

Amint belép a sötét kocsmába, hányás vér és egyéb emberi kipárolgások szaga üti meg az orrát. Egy pillanatra elfintorodik, de aztán erőt vesz magán és belép. Ruházata itt nem kelt feltűnést, mindamellett ismerik is sokan névről, vagy személyesen akár.
Szépen lassan a pulthoz sétál és kér egy korsóval abból a gépolajból, amit itt adnak. Amint a kocsmáros lerakja elé a sötét löttyöt belekortyol.
~A hollóé ehhez képest isteni nedű...~
Körbenéz a tömegen, keresve azt az embert, vagy egyéb lényt, aki munkát adhatna neki. Először a csaposhoz fordul:
- Mondja csak, nincs itt valami amit el kellene tüntetni? Tudja miben dolgozom, így csak azok érdekelnek, amik nem teljesen normális jelenségek. - köhög egyet, a sok füst és egyéb szállingózó anyagok tehették talán, majd erre ráemelve, rágyújt egy szivarra.
Vissza az elejére Go down
A Káosz

A Káosz


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. May. 27.

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 3:00 am

Allen Crocell

Ahogy belépsz, azonnal a szegénynegyed jellegzetességei tárulnak elég, mocsok, bűz, és vér szaga. Itt senki vagy semmi nem értékes, illetve talán túlságosan is az, és a legkisebb dolgok is értek már véget sok halállal. Nem látsz semmi furcsát vagy szokatlant, ahogy utad a csapos felé vezet, és mikor kiszolgál, a kérdésedre is felel.
- Eh, maga is ugyanolyan természetellenes mint amire vadászik.
Rázza meg egy kicsit a fejét, majd a pultra támaszkodik, és szája szélére sodorja a fogpiszkálót, amit szinte mindig rágcsál. Ez valami fura, berögzült szokás nála.
- Ott a sarokban van egy kis társaság, hál istennek már eleget ittak, de az egyik tag... szerintem nem normális, azt megnézhetné... nem szeretem a söpredéket a kocsmámban, rontják a forgalmamat, undorító csürhe banda...
Szitkozódik, és egy koszos, jobb napokat is megélt rongyot vesz elő, törölgetni kezd, hogy legalább úgy tűnjön csinál is valamit.
- Nagyon értékelném ha nem csinálna akkor botrányt mint a Hollóba... mert tudom hogy maga volt, hallottam a szóbeszédet...
Fordul el, és enged utadra, hogy megtedd amit kell. Még hallhatod hogy maga elé morog egy kicsit, a balszerencséről, meg a pokolbéli szökevényekről.
Vissza az elejére Go down
Allen Crocell

Allen Crocell


Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. May. 24.
Age : 29

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 7:38 am

A kocsmáros első szavai után egy pillanatra mintha elmosolyodna, de nem szól, tovább hallgatja.
Hamar oda is tekint az asztal felé.
- Köszönöm. - mondja, de szemei még mindig azt a csoportot fürkészik, lehúzza a maradék italát, beleszív egy nagyot a szivarba és elnyomja, majd feláll.
Lassú, de határozott léptekkel közeledik a félreeső asztal felé. Köpenye alatt már bekészíti a flaskáját, illetve kibiztosítja fegyverét.
Amikor odaér végigszemléli az ott ülőket.
~Még szerencse, hogy látom ezeknek a rohadékoknak az auráját, ha démon, egyből kiszúrom.~
- Jó estét uraim! Szabad egy körre? - lép oda a pár fős csürhéhez.
Vissza az elejére Go down
A Káosz

A Káosz


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. May. 27.

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeKedd Május 31, 2011 6:53 am

Allen Crocell

A korosodó ember nem foglakozik többet veled, láthatóan nem tart valami sokra, de nem is szól amíg nem okozol a helységben károkat. Ahogy megköszönöd, csak legyint, és int, hogy mihamarabb távolabb kerülj tőle. Szemeid azt a kis csoportot figyelik amit a kocsmáros mondott, és észreveheted hogy játszanak, méghozzá kártyajátékot. Ahogy közeledsz, nem rezzennek össze, senki nem szalad el, még csak rád sem néznek. A hangodra is csak az egyikük fordul feléd.
- Ha? Keh, ha nagyon akarod gyere...- azzal szó nélkül oszt neked is a játékban, hagyományos póker játék. Teljesen egyszerű a legmagasabb színkombináció vagy forma nyer. Láthatóan nem pénzben játszanak, hanem valami másban...
Vissza az elejére Go down
Allen Crocell

Allen Crocell


Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. May. 24.
Age : 29

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeCsüt. Jún. 02, 2011 1:42 am

- Köszöntem.
Allen leül közéjük, és az első osztás után körbenéz az arcokon.
- Mi a tét?
Eközben rágyújt egy újabb szál szivarra, amiből jó nagyot szív és a plafon felé kifújja.
Figyelme egy pillanatra sem lankad, hiszen bármilyen különös mozdulat vagy furcsaság jele lehet annak, amit keres. Még ha a kocsmárosnak nem is volt igaza, legalább kártyázik egyet. Még soha nem veszített... soha. Noha ez részben a kézügyességének is köszönhető, nem beszélve a vérének erejéről...
Vissza az elejére Go down
A Káosz

A Káosz


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2011. May. 27.

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeSzomb. Jún. 04, 2011 5:59 am

Allen Crocell

Nem méltatnak igazán szóra, és az arcok sem tükröznek az égvilágon semmit, azon az alakon függnek, aki először felelt neked, hogy ha akarsz akkor csatlakozz. Most kis mosolyra húzza a száját.
- A lelked... mint mindünké... - feleli, és ha megnézed jobban a kártyáidat, láthatod hogy a hátuljára egy halálfej van rajzolva mindegyik lapnak. Ez egy Halál-kártya csomag, rendkívül veszedelmes, és még nehezebb hozzájutni. Akik ezekkel az elátkozott lapokkal játszanak, a lelküket tették fel tétnek, és csak a nyertes lelke marad meg, aki veszít, az meghal, és elkárhozik. A lapok, amelyek neked jutottak, J-pár, egy pikk 8, egy kőr 2 és egy treff 7.
Vissza az elejére Go down
A. A. "Jack" Wolfheart

A. A.


Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. May. 28.
Age : 35
Tartózkodási hely : Kecskemét

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 11:25 pm

Már rég vége a koncertnek a Barrack egyik jazz klubjában, Jack úgy döntött még nem megy haza. Nyakába vette a várost. Mindig is undorítónak tartotta a szegény negyed kocsmáit, de legalább mindig nyitva vannak...
A Mérgezett Patkány előtt haladt el mikor rá kezdett egy zápor eső. Ma nincs kedve ázni, legalább körbe néz itt. is.
Belép a kocsmába, az első pillanatban kiszúrja a vörös szemű idegent, aki néhány züllött alakkal kártyázik. Biccent felé jelezvén, hogy ha végzett beszélni szeretne vele. Jack szeme is vörös izzásnak tűnik a félhomályban. Odamegy a kocsmárosnak csúfolt óriáshoz kér valami erőset és reméli, hogy nem úszkál benne semmilyen mérgezett patkány. Csendben elüldögél egy sarokban amíg ott kártyáznak, ha az embernek dolga van akkor nem illendő zavarni. rágyújt egy szivarra, - Talán ez eltünteti ezt az undorító szagot, ami itt van.- gondolja.
Azért mindenre felkészülve, a pisztolytáskáin kikattintja a rögzítőket. Ha balhé lesz, gyorsan kell reagálnia. Szemrevételezi a többi jelenlévőt és szemmel tartja a kártyázókat.

(Friss: )Egy polgárvédelmis küldönc lép be a kocsmába. Vékony, látszólag gyors mozgású fiatal srác. Senki nem figyel fel rá, minek tennék. Mikor meglátja Jacket egyből felé indul. Odalépve csak annyit kérdez: Mr. Wolfheart? Jack szimplán bólint. Erre egy levelet rak le az asztalra, biccent és távozik.

Lassan elolvassa a levelet, szépen minden információt elraktároz. Ballonkabátja belső zsebébe rejti a levelet és egy tollat vesz elő. Fog egy sör alátétet (vagy régen talán az volt). Ráfirkant pár sort, vesz még egy sört. Kifelé menet odamegy a kártyázókhoz, határozottan odalép a vörös szemű mellé, lerakja a sör alátétet és a sört. "Legközelebb te fizetsz!" Majd távozik.

A söralátéten csak ennyi van: Most dolgom akadt. Információra van szükségem, megfizetlek érte. Majd kereslek. Jack
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A Mérgezett Patkány kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mérgezett Patkány kocsma   A Mérgezett Patkány kocsma I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Mérgezett Patkány kocsma
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Megfáradt vándor kocsma

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dreamica Fórumos Szerepjáték :: Dreamica városa (IC) :: Szegénynegyed-
Ugrás: