Üdvözöllek Vendég!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

Dreamica városa (IC)

 
TémákHozzászólások
Legutolsó üzenet
Nincsenek új hozzászólások

Szegénynegyed

A Szegénynegyed, vagy más néven Slum a Magnustól nyugatra terül el. Lepusztult három-négyemeletes házak, koszos, mocskos, bűzhödő utcák, mindenütt koldusok és hajléktalanok... Ide csak az lép be, akinek más reménye már nincs... Északra egy fal választja el a csillogó Luxusnegyedtől. A fal húsz méter magas, tömör, rozsdamentes acélból épült, és folyamatos őrség jár mind előtte, mind a tetején. Keleti oldalán a Hound Bridge -en lehet átkelni az ipartelepre.
Moderátorok: Moderátorok, Mesélők
29Hétf. Jún. 06, 2011 11:25 pm
A. A. "Jack" Wolfheart A Mérgezett Patkány kocsma
Nincsenek új hozzászólások

Iparnegyed

Az Iparnegyed, vagy más néven Guild a Magnus folyótól Keletre, a város Dél-Keleti részén található. Munkásszállók, hatalmas kémények, irtózatos gyárépületek váltják egymás kusza összevisszaságban. Nyugati irányban a Hound bridge -en lehet elhagyni a kerületet a szegénynegyed irányába, vagy az északi sorompókkal őrzőtt kerülethatáron átkelve eljuthatunk a polgári negyedbe, melyet Barracknak is neveznek.
Moderátorok: Moderátorok, Mesélők
340Kedd Jún. 28, 2011 6:31 am
Lorcan MacAllister Angel Stray búvóhelye - Az AA-22-4110-B jelzésű raktárház
Nincsenek új hozzászólások

Polgári negyed

A Barrack nem a szépségéről, de nem is a lepusztultságáról híres. Nyolc-tízemeletes házak ezrei közt bolyonghat a járókelő másfél, két és háromszobás lakások között. Az utca magasságában mindenütt boltok, kocsmák, éttermek, kávézók, bárok találhatóak. A pinceszinteken kaszinók és bűnbarlangok bújnak meg. Az utcán nem sok a hajléktalan, de gyakrabban látni dülöngélő részeget vagy épp kábult ópiumfüggőt, mint rendőrt. Nyugati irányban egy kettős híd indul, melyről a Luxusnegyedbe, vagy a Cégnegyedbe lehet eljutni, dél felé pedig ott a Barrack, amit sorompókkal zártak le, nehogy túl sok kellemetlenkedő lépjen be a "becsületes" polgárok közé.
Moderátorok: Moderátorok, Mesélők
563Kedd Jún. 28, 2011 3:23 am
A Káosz Megfáradt vándor kocsma
Nincsenek új hozzászólások

Luxusnegyed

Aki a Castle negyedben élhet, annak jól megy a dolga, és minden bizonnyal rengeteg céges kapcsolattal bír. Kertesházak, luxusautók, szolgálók, medencés partik, drága borok töltik meg a kúriákat, s a lányok bár sokat kérnek szolgáltatásaikért, tudják, hogy adják meg a tartozásukat. Az egész negyedet egy hatalmas acélfal veszi körbe, melynek tetején őrség járőrözik, és csak azt engedik be, akinek érdekében valamely, a Luxusnegyedben lakó polgár előre szólt az őrségnek. Délre tőle a Szegénynegyed található, keletre pedig a kettős híd, mely egyenesen a Polgári negyed felé vezet, ám le lehet fordulni róla a Rókalyukba, azaz a Céges negyedbe is.
Moderátorok: Moderátorok, Mesélők
22Szer. Jún. 01, 2011 7:35 am
Hughes Ravenco Hughes Ravenco otthona
Nincsenek új hozzászólások

Cégnegyed

A Burrowban csak a legelitebb cégvezetők élnek... Hisz soha nem lépnek ki felhőkarcolónyi irodaházaikból. Innen irányítják mind Dreamica városának, mind Somnia szigetének sorsát. Itt található a Polgárvédelem és a Somnia Haderő főirodája is. Hihetetlenül nagy létszámú Polgárvédelmis jár az utcákon, kezükben gépkarabélyokkal, és nem igazán kérdeznek rá semmire, ha valaki törvényt szeg. Egyszerűen csak lőnek. A negyed déli részén induló felhajtóról lehet rámenni a Luxusnegyedet és a Polgári negyedet összekötő hídra.
Moderátorok: Moderátorok, Mesélők
45Szer. Jún. 08, 2011 7:52 pm
A. A. "Jack" Wolfheart Magnus BioCorps
Dreamica városa (IC) Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum