Dreamica Fórumos Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Üdvözöllek Vendég!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Magnus BioCorps

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
A Kaszás

A Kaszás


Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. May. 25.

Magnus BioCorps Empty
TémanyitásTárgy: Magnus BioCorps   Magnus BioCorps I_icon_minitimeKedd Jún. 07, 2011 9:32 pm

A. A. "Jack" Wolfheart

A Magnus BioCorporation cégközpontja egy majd ötven emeletes toronyház, és nyílt titok, hogy a föld alatt még huszonöt emeletnyi laboratórium is található. A cég elsődleges profiljai a genetikai kutatás, a génmódosítás és a természetfeletti lények képességeinek kiaknázása. Ide hívták meg A. A. "Jack" Wolfheartot. A levelet egy Polgárvédelmis küldönc hozta, melyben ez állt.

Idézet :

"Lenne egy munkám ön számára. A feladat veszélyes, de a fizetség, melyről személyesen tárgyalunk, nagyon jó. Várom az irodámban holnap fél kettőre. A recepción adja át a levelet, és felkísérik hozzám.

Peter Magnus, ügyvezető igazgató"

A levél egy nappal ezelőtt érkezett.

Peter Magnus az ablaknál áll, öltönyben. Kezeit háta mögött összefonta, így figyeli a város rohanó seregeit, az embereket, akik ilyen magasságból, az ötvenedikről egyszerűen csak hangyáknak látszanak. Jól öltözött, harmincas évei végén, negyvenes évei elején járó férfi. Arcán aggodalom és gondterheltség tükröződik.

Magnus BioCorps Petermagnuszletkt
Vissza az elejére Go down
A. A. "Jack" Wolfheart

A. A.


Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. May. 28.
Age : 35
Tartózkodási hely : Kecskemét

Magnus BioCorps Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magnus BioCorps   Magnus BioCorps I_icon_minitimeSzer. Jún. 08, 2011 7:52 pm

Jack keveset aludt, de a délelőtti edzés felfrissítette. Jó erőben érezte magát. Gőzchoppere mély duruzsolással indult, dél van. Nem siet, így is egy órával hamarabb érkezik az 50 emeletes monstrum elé. Szépen leparkol, néhány mozdulattal lopásbiztossá teszi járművét.
Többször körbe járja az épületet figyeli a környéken ebédszünetet tartó aktakukacokat. "Hogy lehet egy egész életet egy íróasztal mögött tölteni" gondolja. Részletesebben szemügyre veszi az épületet. Hallott már néhány pletykát a Magnus BioCorps kísérleteiről, igazából semmi köze hozzá így nem is foglalkozik azzal, hogy mit is művelnek odafönn vagy épp odalenn. Teljesen nyugodt talán kíváncsi. Ekkora mega cég nem nagyon szokott egy embert felbérelni, vagy ha teszi akkor is titokban. Ebből biztos jó buli lesz.

Fekete hosszú ujjú pólóján keresztbe bőr szíjak (a szokásos pengékkel tarkítva), fekete bő nadrág és bakancs. Persze két gunbladeje a pisztolytáskákban nyugodtan pihennek. Egy utolsó ellenőrzés (külső szemlélő inkább simogatásnak látná), "Nyugi srácok majd a ti időtök is eljön". Régen vette fel a réz szemfedőt, hogy takarja jobb szemét. Kicsit zavarja, de egy igazítás, most már jó lesz. Belép a forgóajtón, odamegy a recepcióshoz. ("Hm...dekoratív hölgy", gondolja magában. Sötét hajú szemüveges, blúzán a felső gombok kigombolva, olyan 25 éves lehet)
Jack a pultra rakja a levelet és csak annyit mond: "Már várnak!" (a bejárattal szemben épp fél kettőre kattant az óra).

Nem kerülte el a figyelmét, hogy a két biztonsági őr amint belépett, követte tisztes távolságból. De mintha az árnyékokban is mozgolódnának. De nem tudta kivenni, kik vagy mik.

A recepciónál lévő hölgy kedvesen mosolyogva üdvözli: "Jó napot! Igen már várnak Önre, viszont meg kell kérjem, hogy minden fegyverét hagyja a portán és máris felkísérik az igazgató úrhoz!"

Jack bólint és nyugodt kényelmes lépésekkel elindul a porta felé, mely a recepciótól jobbra helyezkedik el. Ott pontos leltár készül a fegyverekről, nem boldog, ha bármennyi időre is de nincsenek nála kedvencei.
A halkan beszélő idősebb mogorva portás egy listára írja fel sorban a pultra ki tett fegyvereket:
2 darab gunblade; 2 darab vadásztőr, 6 darab dobókés, 1 darab pillangó kés és 1 darab bicska.
"Ennyi?" kérdezi hanyag és unott hangon.
Jack bólint. Majd a mögötte álló három biztonsági őrre néz akik nyugtázzák, hogy nincs több fegyver nála. Ketten vissza mennek a bejárathoz strázsálni míg a harmadik illedelmesen a lifthez invitálja Jacket. Közben a fura motoszkálás és sutyorgás a sötét zugokból nem maradt abba. Mikor belépnek a liftbe a biztonsági őr megnyomja a legfelső gombot és elindul a lift.
Vissza az elejére Go down
 
Magnus BioCorps
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dreamica Fórumos Szerepjáték :: Dreamica városa (IC) :: Cégnegyed-
Ugrás: